Tradiciniai sūriai su šiuolaikiniu prieskoniu
„Ritos sūriai“ - tai varškės ir saldaus pieno sūriai, gaminami remiantis Lietuviškomis tradicijomis, taip pat atsižvelgiama ir į šių dienų tendencijas. Produkcija gaminama naudojant tik šviežią karvių pieną, stengiamasi naudoti tik kokybiškus ir natūralius priedus.
Apie mus
Ūkininkė Rita Dirvinienė įkūrė savo ūkį 2005 m. Pirminė kryptis buvo augalininkystė (grūdinės kultūros) bei daržininkystė (bulvės, morkos, šiltnamiai). Netoli Radviliškio esantis šeimos ūkis, 2015 metais įkūrė nauja prekinį ženklą „Ritos Sūriai“. Pagrindinė šios idėjos plėtotoja yra ūkininkė Rita Dirvinienė, kuri auginusi karves apie 10 metų, nusprendė pradėti perdirbti ūkio pieną. Liaudiškių kaimo ūkyje auginama apie 60 galvijų, iš kurių apie 45 yra melžiamos karvės. Ši idėja pradėjo vystytis 2014 metais. Reikėjo laiko, kol buvo įrengtos patalpos tinkančios pieno perdirbimui, taip pat surinkta informacija apie sūrių gamyba ir jų receptūra. Sūrių gamyba prasidėjo 2015 metų antroje pusėje. Ūkininkai šiuo metu perdirbą visą savo ūkio pieną ir dėl didelės sūrių paklausos bendradarbiauja su pieno tiekėjais. Ūkininkai savo produkcija realizuoja prekybos tinklų ir privačių įmonių parduotuvėse.
„Ritos Sūriai“ - siūlo įvairių skonių sūrius. Asortimentą sudaro šviežūs, rūkyti ir kepti sūriai, kurie yra gardinti įvairiais prieskoniais ir skirtingais priedais.
